احتمالا شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که همیشه در خرید عسل مشکل تشخیص را دارید در اینجا ما ۳ روش ساده برای تشخیص عسل طبیعی ارائه می کنیم.
به گزارش عسل نما، برای تشخیص عسل طبیعی از انواع تقلبی آن، روشهای خانگی مختلفی وجود دارد که توجه به آنها میتواند تا حد زیادی، به تشخیص عسل طبیعی از تقلبی کمک کند.
۱- یکی از مهمترین ویژگیهای عسل طبیعی، آن است که در ظرفی که هست، لایهلایه نمیشود و وقتی یک قاشق از آن را روی یک تکه نان تُست میمالید، پس از پنج دقیقه، عسل، به لایههای نان، نفوذ نکرده و نان را نرم و خیس نمیکند.
۲- همچنین، عسل طبیعی باید بافتی نرم و منسجم داشته باشد؛ به این معنی که وقتی آن را با قاشق، از ظرف، بلند میکنیم، بهنرمی، اما با انسجام، به سمت پایین سرازیر شود، در حالی که عسلهای تقلبی، بافت خشنی دارند و خلاف اینکه به نظر، منسجم و فشرده میآیند، وقتی آنها را بلند میکنید، سبُک، به سمت پایین میریزند و کِش نمیآیند.
۳- راه دیگر آن است که چند قطره از عسل را روی کاغذ بریزید. در صورتی که اطراف آن قطره، رد پخش شدن مایع دیده شد، نشاندهنده ناخالصی عسل است.