تشخیص عسل طبیعی با کبریت به هیچ وجه مورد تایید عسل شناسان و متخصصان این امر نیست و کاملا اشتباه می باشد.
به گزارش عسل نما، این باور که با کبریت میتوان طبیعی یا تقلبی بودن عسل را تشخیص داد اصلا مورد قبول نیست و ۱۰۰ درصد اشتباه می باشد زیرا عسل طبیعی با توجه به نوع گل و شهدی که زنبور عسل از آن تغذیه کرده است متفاوت میباشد و هنگام آزمایش عسل های طبیعی از گل های مختلف بوسیله چوب کبریت هر بار جواب های متفاوتی دریافت خواهید کرد.
این باور اشتباه که معلوم نیست بر چه پایه و اساسی بیان شده و در بین مردم رواج پیدا کرده است اینگونه است که ابتدا چوب کبریتی را بر میدارید و سر گوگرد دار آن را به طور کامل در عسل فرو می برید، سپس آن را از عسل خارج کرده و توسط فندک یا کبریتی دیگر روشن میکنید ، اگر عسل روشن نشد عسل خوبی خریده اید و اگر روشن شد عسل تقلبی می باشد ، هر چند در خود این مورد هم اختلاف است و عده ای میگویند اگر عسل روشن شود ، عسل خوبی میباشد و خلوص بالایی دارد.
قبلا در مقاله تشخیص عسل طبیعی با ۷ روش ساده ! بیان کردیم که شناسایی عسل طبیعی و مصنوعی به صورت دقیق و علمی به کمک انگشت، قاشق یا مزه کردن و تشخیص عسل طبیعی با کبریت ناممکن بوده و این مورد تنها از عهده ی آزمایشگاه و دستگاهی به نام «رفراکتومتر» برمی آید. عسل طبیعی را میتوان بوسیله ریختن عسل در آب سرد ، شکرک زدن، رنگ عسل و موارد این چنین تشخیص داد که توصیه میکنیم جهت آشنایی کامل مقاله فوق را مطالعه کنید.
بی اساس بودن تشخیص عسل طبیعی با کبریت !
تشخیص عسل طبیعی با کبریت روشی ابداعی، نامعقول و بی اساس میباشد و نمیتوان نام آنالیز و تست را بر روی آن گذاشت ، اگر این چنین بود متخصان و افراد فعال در حوزه ی زنبورداری هزینه های بالایی جهت تست عسل پرداخت نمیکردند و همگی با هزینه ای بسیار ارزان یک بسته کبریت تهیه میکردند و به وسیله آن عسل را تست میکردند.
در پایان باید این نکته را ذکر کرد که اصلی ترین و مطمئن ترین روش تشخیص عسل طبیعی همان آنالیز آزمایشگاهی می باشد. در خرید عسل از فروشگاه ها و سایتهای معتبر خرید کنید و حتما برگه ی آزمایش را از آن ها بخواهید. عسل های تقلبی جدای از اینکه دارای خواص عسل طبیعی نمیباشند ، ضررهای بسیاری نیز برای سلامت بدن دارند.