اوتمیل سیب و عسل

اوتمیل سیب و عسل، یک صبحانه مقوی و رژیمی

اوتمیل سیب و عسل

اوتمیل یا همان جو دوسر یا بلغور جو دوسر از خوراکی های رژیمی و مقوی است که مورد علاقه ورزشکاران است. اوتمیل را بیشتر به عنوان وعده غذایی صبحانه مصرف می‌کنند.

طرز تهیه اوتمیل سیب و عسل:

۱-پیش از شروع به کار و در اولین مرحله فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

۲-در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ را بشکنید و به‌خوبی هم بزنید تا یکدست شود. برای این کار می‌توانید از همزن برقی یا همزن دستی استفاده کنید.

۳-وقتی تخم‌مرغ‌ها یکدست شدند وانیل، نمک، بیکینگ پودر، عسل، روغن نارگیل، جو دوسر، شیر جو دوسر و یک‌سوم سیب‌ها را اضافه و مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید.

۴-کف ظرفی را که برای فر انتخاب کرده‌اید، چرب کنید. مواد را درون آن و بقیه سیب‌ها را روی مواد بریزید و ظرف را درون فر بگذارید. پس از گذشت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اوتمیل سیب و عسل شما آماده است.

مواد لازم برای تهیه اوتمیل سیب و عسل:

تخم مرغ: دو عدد

شیر جو دوسر: دو لیوان

عسل: یک لیوان

جو دو سرپرک: شش لیوان

سیب خرد شده: دو عدد

نمک: دو قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روغن نارگیل: یک‌سوم لیوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *