ساخت عسل تقلبی بسیار آسان است بنابراین بیشتر عسل هایی که در بازار مشاهده می کنید، مصنوعی و صنعتی هستند.
به گزارش عسل نما، نه تنها موم بلکه عسل را هم به روش تقلبی تولید می کنند.
روش ساخت عسل تقلبی نیر بدین شرح است:
در ابتدا شکر، آب، کمی آبلیمو و اسانس های شیمیایی تقلیدکننده طعم عسل را با هم مخلوط و حرارت می دهند.
سپس با مقادیری شربت قند، عسل را به غلظت مناسب میرسانند.
با افزودن فروکتوز، شکرک زدن عسل را به تاخیر انداخته و با اضافه کردن شربت ذرت، امکان تشخیص آن از عسل واقعی را سخت تر می کنند.