مواد تشکیل دهنده عسل

آن چیزی که باعث شده تا این خوراکی مقوی باشد مواد تشکیل دهنده عسل است که بعنوان یک خوراکی موثر و تاثیرگذار در دنیا مشهور باشد.

مواد تشکیل دهنده عسل


عسل ماده ی شیرینی است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از شهد گیاهان گل‌دار تهیه می‌شود. حدود ۳۲۰ نوع عسل مختلف وجود دارد که از نظر رنگ، بو و طعم متفاوت هستند.

عسل عمدتاً از قند تشکیل شده است، اما حاوی ترکیبی از اسیدهای آمینه، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. عسل نه تنها یک شیرین‌کننده‌ی طبیعی است، بلکه به‌عنوان یک عامل ضدالتهاب، آنتی اکسیدان و ضدباکتری هم استفاده می شود.

خوردن ۱۰۰ گرم‌ عسل در روز می تواند به شما ‌انرژی ای برابر با ۳۳۰ کالری بدهد چون عسل از آب (۱۷ درصد)، قند (۴۰ درصد)، اسیدهای آمینه (۲۵ درصد)، انواع موادمعدنی مانند آهن، منگنز، منیزیم، فسفات و… (۱۲ درصد) و انواع آنزیم‌ها (۶ درصد) تشکیل شده است و بسیاری از احتیاجات بدن را تأمین می کند.

البته عسل به غیر از داشتن آهن زیاد، فسفر و کلسیم زیادی هم دارد که دوای امراض استخوانی است.


 

Honey Lab آزمایش عسل

مواد تشکیل دهنده عسل

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *