خواص انواع عسل گوناگون است و خاصیت هر کدام بر اساس منطقه جغرافیایی، نوع گیاه و گل متنوع و مختلف می باشد.
به گزارش عسل نما، در این بخش به خواص انواع عسل اشاره نی کنیم
– حتما شنیدهاید که قدیمی ها میگویند عسل و خربزه با هم نمیسازند! دلیلش این است که ترکیب عسل و خربزه در بدن، التهابات پنهانی را فعال میکند. التهابات عود کرده و خود را به صورت تبهای شدید و بههمریختگی وضعیت بدن نشان میدهد.
– عسل گون برای رفع زخم بستر، زخمهای عفونی و درمان بیماریهای پروستات، رماتیسم و بیخوابی بسیار مؤثر است.
– عسل زرشک برای تقویت کبد و رفع بیماریهای کبد مؤثر است، عسل آویشن در درمان بیماریهای تنگی نفس، آسم، سرفه و رفع خستگی کاربرد دارد و عسل عناب به تسریع عمل خونرسانی از قلب به اعضا و جوارح کمک میکند.
– عسل طبیعی به خاطر داشتن دیاستاز توانایی آب کردن چربی اطراف قلب را دارد بنابراین مصرف آن را به بیماران و سالخوردگان قلبی توصیه میکنیم.
– خوردن موم همراه عسل دردهای معده و مفاصل را از بین میبرد، از ریزش مو جلوگیری میکند و به راحتی از بدن دفع میشود.
– عسل های تیره نسبت به عسل های روشن مواد معدنی بیشتری دارند.
– مومهای همراه عسل اگر در دمای بالای ۳۰ درجه نگهداری شود، بعد از مدتی کرمهای ریزی در درون سوراخهای ۶ ضلعی آن دیده خواهد شد. بنابراین برای سلامتی خودتان عسلهای مومدار را در هوای گرم نگه ندارید، اگر هم کرمهای ریز را درون موم دیدید، به هیچوجه از آن استفاده نکنید.
درباره خواص انواع عسل بیشر بدایند: کلیک کنید