برای بهرهمند شدن از خواص معجون عسل و زنجبیل میتوانید آن را به صورت های مختلفی تهیه کنید.
به گزارش عسل نما، ما در اینجا دو روش آن را بیان خواهیم کرد.
روش اول: جوشاندن زنجبیل (دمنوش زنجبیل و عسل)
در این روش که روش معمول درست کردن معجون عسل و زنجبیل است ابتدا چند برش نازک از زنجبیل تازه را در یک ظرف کوچک قرار داده و مقدار یک لیوان آب (کمی بیشتر) به آن اضافه میکنیم و آن را روی شعلهی گاز قرار میدهیم تا به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشد.
سپس آن را صاف میکنید و به محلول اجازه میدهیم تا کمی خنک شود چرا که در صورت داغ بودن عسل خواصش را از دست میدهد. پس از آن یک قاشق (یا هر چقدر که دوست دارید) عسل به آن اضافه میکنید و بعد از آن آب لیموی تازه را به آن اضافه میکنید.
میتوانید این معجون را با برشهای لیمو و کمی نعنا تزیین کنید و سپس نوش جان کنید.
روش دوم: قرار دادن لایه لایه (معجون عسل و زنجبیل)
اگر چه همواره توصیه میشود که معجون عسل و زنجبیل را به صورت تازه مصرف کنید اما اگر شما هم وقت این را ندارید که هر روز صبح این ترکیب را به صورت تازه مصرف کنید میتوانید از این روش استفاده کنید.
برای اینکار ابتدا یک شیشه کاملا تمیز و خشک را انتخاب میکنیم و سپس کف آن را به اندازه نیم تا یک سانت از عسل پر میکنیم سپس بر روی آن برشهای نازک لیمو( سه برش یا بیشتر) و یک یا دو برش نازک زنجیل قرار میدهیم و دوباره روی آنها عسل میریزیم.
در این باره بخوانید:
فواید عسل و زنجبیل
این پروسه را تا پر شدن کامل شیشه ادامه میدهیم و سپس درب شیشه را میبندیم و داخل یخچال قرار میدهیم. اکنون میتوانیم هر روز صبح یک قاشق از این ترکیب را برداشته و با آب گرم مخلوط کرده و سپس میل کنید.
عوارض استفاده از زنجبیل و عسل
بعید است نوشیدن این ترکیب برای افراد مشکل ساز باشد اما به هر حال ممکن است استفاده بیش از حد از این معجون عوارضی را داشته باشد.
افراد معمولا نفخ معده، دل درد و حالت تهوع را به عنوان عوارض جانبی مرتبط با زنجبیل گزارش می کنند. از آنجایی که زنجبیل ممکن است فشار خون را کاهش دهد و ممکن است اثر رقیق سازی خون داشته باشد ، افرادی که داروهای رقیق کننده خون یا فشار خون مصرف میکنند باید قبل از مصرف زنجبیل اضافی با پزشک خود مشورت کنند.
در این ترکیب به علت وجود عسل توصیه میشود از دادن آن به کودکان زیر یک سال خودداری کنید.