آلودگی عسل چگونه رخ می دهد؟

آلودگی عسل ممکن است به روش های مختلفی صورت می گیرد که مهمترین آن میکروبی است.

آلودگی عسل چگونه رخ می دهد؟

شهد و گرده گل‌ها، دستگاه گوارش زنبور عسل، گرد و غبار و هوا می‌تواند سبب وجود میکروارگانیسم در عسل به صورت اولیه شود و سپس دستکاری کارگران، ابزار و وسایل، ظروف، حشرات، حیوانات و گرد و غبار می‌تواند آلودگی میکروبی عسل را افزایش دهد.

آلودگی ثانویه در عسل برخلاف آلودگی اولیه با مدیریت درست به راحتی قابل کنترل است. به دلیل میزان کم آب و قند بالای عسل اکثر باکتری‌ها قادر به رشد و تکثیر در آن نیستند، اما مقدار کمی از قارچ ها و باکتری های تولیدکننده اسپور ممکن است در عسل یافت شود.

عسل با موم honey with wax

آلودگی عسل چگونه رخ می دهد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *