تاریخچه عسل

عسل این مایع غنی و فوق العاده، محصولی اعجاز آمیزاز زنبورعسل است که قندی طبیعی و خوشمزه محسوب می شود.

تاریخچه عسل

گذری بر تاریخچه عسل

عسل گرچه در تمام طول سال در دسترس می باشند ولی در پاییز و تابستان تازه تراند.

فرایند ساخت عسل زمانی آغاز می شود که زنبورها روی گلها می نشینند و شهد آنها را در دهان خود جمع می کنند.

این شهد سپس با آنزیمهای ویژه ای در بزاق دهان زنبورها مخلوط شده و طی یک فرایند کیمیایی به عسل تبدیل می شوند.

زنبورها عسل را به کندو می برند و آن را در سلولهای دیواره کندو ذخیره می کنند.

در دوران باستان عسل به عنوان غذا و دارو استفاده می شد.تاریخچه پرورش زنبوربه ۷۰۰ سال قبل از میلاد می رسد.

در قرن ۱۱ میلادی در آلمان، عسل دارای ارزش فوق‌العاده زیادی بود و بیشتر از هر چیزی برای شیرین‌سازی نوشیدنی‌های سنتی آلمانی مورد استفاده قرار می‌گرفت. به همین دلیل هم لُردهای فئودال در آلمان قرن ۱۱ به دهقانان خود امر می‌کردند که عسل و موم را به‌عنوان مالیات یا خراج به لُرد پرداخت کنند.

قرنها عسل به خاطر خواص شیرین فوق العاده و کیمیایی بودن، مقدس بوده.

همچنین در جشنهای مذهبی به عنوان پیشکش به خدایان هدیه داده می شد.

از عسل همچنین به منظور دارو و روغن پوست و مو استفاده می شد.

سالها به علت قیمت گران آن از عسل فقط در آشپزی استفاده می کردند.

شهرت عسل تا قبل از کشف شکر تولید شده از نیشکر و چغندرقند ادامه داشت.

پس از آن شکر مورد استقبال فراوانی قرار گرفت چون شیرین کننده ارزانی بود،به این ترتیب عسل جای خود را به شکر داد.

از آن زمان به بعد از عسل به علت خواص دارویی و در قنادی ها استفاده می شود.

زنبور عسل در کندو Flying bee

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *