عسل کریستال شده

عسل کریستال شده در شیشه

عسل شکرک زده Honey crystallized in glass

ترکیب عمده عسل از قند تشکیل شده است (۸۰ درصد قند). به دلیل تمایل بالای این قند‌ها به کریستاله شدن وجود شکرک در برخی از عسل ها امری طبیعی است. اما اگر قبل از بسته بندی عسل در دمای ۴۹- ۴۰ درجه سانتی‌گراد حرارت ببیند، شکرک زدن آن به تعویق افتاده و یا اتفاق نمی افتد.

عسل کریستال شده در شیشه 

 Honey crystallized in glass  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *