مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از نشانههای عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوش بو و شفاف باشد که با کشیدن آن تار نازکی از آن ادامه داشته باشد.
به گزارش” عسل نما” محمود خدادوست مدیر کل طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: از نشانههای عسل مرغوب این است که سرخ رنگ، خوشبو و شفاف باشد و با کشیدن آن، تار نازکی از آن ادامه داشته باشد؛ ابن سینا نیز در این مورد میگوید “عسل باید رنگش به سرخی، بویش مایل به بوی تند و چنان متصل باشد که به هنگام ریزش از هم نگسلد.”
وی خاطرنشانکرد: عسل قدرت جذب بسیار بالایی دارد که ۸۰ درصد آن را مواد قندی تشکیل میدهد، اگر بتوانیم در مصارف دیگر مانند شیرینی و … برای شیرین کردن از عسل استفاده کرد، ماندگاری بیشتری نیز پیدا میکند.