میوه بهار نارنج بسیار مقوی است و خواص عسل در واقع با خواص میوه بهار نارنج برابری می کند.
به گزارش” عسل نما” در اینجا قصد داریم درباره عسل بهارنارنج و خواص آن مطالبی را ارائه ئهیم.می دانیم که در صورتی که عسلی از هر گیاه، درخت و یا گلی که به دست آمده باشد خواص آن را با خود به همراه دارد بنابر این در اینجا ما ابتدا توضیحی درباره درخت بهارنارنج و میوه آن خواهیم داد.
درخت بهارنارنج:
درخت بهار نارنج درختی همیشه سبز است و عطر بسیار زیاد و دل انگیز آن سبب شده تا علاوه بر بازار عسل، توجه صنعت عطر سازی هم به این درخت جلب شود. درخت بهار نارنج می تواند ارتفاعی حدود ۹ متر را تجربه کند.میوه حاصله از این درخت نارنجی رنگ و شبیه پرتقال است با این تفاوت که رگه ترشی و تلخی آن به اندازه ایست که به تنهایی قابل خوردن نیست و باید از آن به عنوان چاشنی در غذا استفاده نمود.
برگهای درخت بهار نارنج طولی بین ۷ الی ۱۰ سانتیمتر دارند و شکلی تخم مرغی-مستطیلی دارند.همچنین شاخه این درخت پر از خارهای تیز است.گل های دسته ای و سفید رنگ آن غذای زنبور عسل را آماده می کند و شهد آن از عطر فراوانی برخوردار است.
میوه درخت بهارنارنج:
از محصولاتی که از این درخت حاصل می شود می توان به مربای بهار نارنج، عسل بهار نارنج، عسل بهاری، بره موم بهار نارنج، گرده گل بهار نارنج و ژل رویال بهار نارنج اشاره نمود. چون زمان رویش گل های این درخت در فصل بهار است، بنابر این انگبین به دست آمده از این درخت یک عسل بهاری محسوب می شود.
میوه بهار نارنج بسیار مقوی است و خواص عسل در واقع با خواص میوه بهار نارنج برابری می کند زیرا هر چیزی که درون میوه وجود دارد، درون انگبین طبیعی بهار نارنج هم موجود است.
عسل طبیعی بهار نارنج مانند عسل یونجه یکی از خوش عطر ترین انواع عسل محسوب می شود و زنبورداری برای تهیه این عسل بسیار راحت است زیرا درختش با شرایط سخت هم کنار می آید و با هر نوع خاکی سازگار است.برخی تصور می کنند که در تولید عسل بهار نارنج گرده افشانی برای درخت و میوه صورت نمی گیرد چون شهد و دانه گلی (گرده گل) وجود ندارد که زنبور بخواهد آن را جابه جا کند.این تصور کاملا غلط است.
درباره عسل بهارنارنج و خواص آن:
وجود ویتامین C در این نمونه از انگبین ها بسیار محسوس تر است.خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد سرطان و بیماری های عفونی، مفید برای دستگاه گوارش بدن، اشتها آور ، تقویت کننده حافظه، ضد قارچ و باکتری و تقویت اعصاب از فواید عسل بهار نارنج می باشند. (همه انواع عسل برای تقویت اعصاب مناسبند ولی عسل مرکبات تاثیر بیشتری بر روی اعصاب دارند.)
مکان زنبورداری برای عسل بهار نارنج بیشتر باغات مرکبات در شمال یا جنوب کشور می باشد.رنگ عسل بهار نارنج زرد مایل به عقیقی است و زمان برداشت این عسل اوایل تیر ماه تا اواسط مرداد می باشد.
خواصی که در درخت بهارنارنج وجود دارد مطمئنا به انگبین آن نیز منتقل خواهد شد.در سایت ویکی پدیا می توانید توضیحات بیشتری درباره درخت بهارنارنج بخوانید تا اطلاعات بیشتری درباره عسل بهارنارنج بدست آورید..
یکی از بهترین ترکیباتی که می توان با عسل بهارنارنج درست کرد، مخلوط آن با آب ولرم و لیموی ترش تازه است که ویتامین C بسیاری را به همراه دارد.