عسل سبلان چگونه به شهرت رسید؟

عسل سبلان یکی از برندهای مهم جهان محسوب می شود که توانسته در بازار عسل ایران و خاورمیانه نقش مهمی ایفا کند، اینکه این عسل چگونه به این شهرت رسیده است، عنوان این گزارش است.

عسل سبلان چگونه به شهرت رسید؟

نویسنده: حامد قادری

به گزارش” عسل نما ” عسل یکی از سوغاتی‌های پر طرفدار اردبیل است که همه ساله مورد توجه مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور قرار میگیرد.

عسل یکی از سوغاتی‌های پر طرفدار اردبیل است که همه ساله مورد توجه مسافران و گردشگران از اقصی نقاط کشور قرار میگیرد. اهمیت عسل بدان جهت است که کاربرد فراوانی در امراض مختلف دارد، گفتنی است استان اردبیل از موفق‌ترین استان‌ها در عرضه عسل با کیفیت بوده است.

چه عواملی باعث شده، عسل اردبیل شهرت داشته باشد

استان اردبیل با قرارگیری در موقعیت بکر جغرافیایی و وجود گونه های پر شمار گیاهی در مناطق مختلف آن از استان‌های موفق در تولید عسل بوده است.

برای مثال؛ وجود گونه‌های گیاهی مثل گون در دامنه‌های سبلان و گل های فراوان کوهستانی باعث شده است عسل‌های با کیفیتی در این منطقه تولید شود و مورد استفاده گردشگران و مردم بومی منطقه قرار گیرد.

عسل سبلان از مرغوب‌ترین و باکیفیت‌ترین عسل‌های کشور می‌باشد که همه ساله مشتریان زیادی به خود می‌بیند. البته متاسفانه بعضی افراد سود جو تشخیص این عسل را از عسل‌های تقلبی دشوار کرده است که امروزه عسل‌های تقلبی در بازار بیداد می‌کند که امید است با کنترل مسوولان مربوطه این مشکل به حداقل برسد.

خرید عسل از استان اردبیل

با توجه به اینکه عسل یکی از مهم‌ترین محصولات استان اردبیل است بنابرین در اکثر نقاط استان دردسترس می‌باشد. اگر بخواهیم به دو مرکز فروش عسل اشاره کنیم شهر‌های اردبیل و سرعین دو شهر پر رونق در این زمینه هستند. درحال حاضر برای جلوگیری از سوء استفاده‌ها و عرضه عسل تقلبی از فروش عسل به شکل سیار در حاشیه جاده‌ها جلوگیری می‌شود. از سوی دیگر شما می توانید با مراجعه به سایت یه بال به آدرس http://yebal.ir عسل سبلان را خریداری کنید.

تولید و فروش عسل اردبیل

بسیاری از کشاورزان در استان اردبیل مشغول به تولید عسل هستند و این شغل سود بدی ندارد، اما مشکلاتی را هم در پی دارد.
با توجه به وجود ظرفیت قابل ملاحضه تولید عسل در استان مسئولین ذی ربط می‌توانند با انجام برنامه‌ریزی مناسب و حمایت از تولیدکنندگان و همچنین ساماندهی این تولیدات به رونق اقتصادی منطقه کمک بسزای کنند.

یکی از روش‌های گسترش تولیدات، اهدای تسهیلات ویژه به زنبورداران می‌باشد که طبیعتا افزایش کیفیت و تولید را در بر خواهد داشت. وجود گونه‌های مختلف زنبور در استان حاکی از پتانسیل بالای منظقه در احیای این گونه ها می‌باشد زیرا که ارزش زنبور در جهان حال حاضر برکسی پوشیده نیست.

نبود کارخانه‌های فرآوری و بسته بندی عسل، نبود سرمایه در گردش،نبود آزمایشگاه تشخیص بیماریها و آفات زنبور عسل، نبود کارخانه‌های کندوسازی استاندارد و پیشرفته، نبود برنامه‌ریزی برای تولید عسل باکیفیت، اصلاح نشدن ساختار کندوهای کهنه موجود باکندوهای استاندارد و پیشرفته و جایگزین نکردن ملکه های اصلاح شده و جوان با ملکه های پیر و بومی را از مشکلات و چالشهای بخش زنبورداری در استان می‌باشد.

کارشناسان امور دام بر این باورند که استفاده از تمام ظرفیت‌های تولید، حمایت وزارت جهاد کشاورزی از تولیدکنندگان و تامین مواد اولیه و تجهیزات زنبورداری، برگزاری همایشهای تخصصی زنبورداری، برقراری ارتباط بین زنبورداران و باغداران و متوجه ساختن آنها در خصوص تاثیرگذاری زنبور در افزایش محصولات باغی و زراعی، پیشرفته کردن صنعت زنبورداری، تبادل تجربیات و تحقیقات بین زنبورداران و پژوهشگران و تشویق جوانان به پرورش زنبور از مهمترین راهکارهای رونق این صنعت است.

بخش بزرگی از دغدغه تولید کنندگان عسل فروش محصول خود است که در این زمینه با مشکلات فراوانی مواجه هستند، زنبور داران معتقدند باید در بازار ساماندهی انجام شود و یک نوع ثبات به وجود بیاید تا افراد سود جو و دلالان که محصولات تقلبی خود را عرضه میکنند دستشان از بازار کوتاه بماند.

عسل سبلان چگونه به شهرت رسید؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *