مدیرعامل اتحادیه زنبورداران گفت: سودجویی مغازه داران دلیل اصلی فاصله قیمت تولید تا مصرف عسل طبیعی می باشد.
به گزارش”عسل نما ” عفت رئیسی سرحدی با اشاره به اینکه میانگین برداشت عسل طبیعی از هر کندو باید ۱۵ کیلو باشد،افزود: این درحالی است که در شرایط کنونی متوسط برداشت عسل از هر کندو به ۵ کیلو می رسد.
رئیسی ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن کشور در ناحیه اقلیمی گرم و خشک، ریزگردها و کاهش بارندگی میزان تولید عسل با نوسان روبروست.
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران گفت: با وجود کاهش برداشت عسل طبیعی از هر کندو و احتساب هزینه کارگری ، حمل و نقل و سود مغازه دار نرخ منطقی فروش هر کیلو عسل در بازار متغیر است.
وی سودجویی مغازه داران را دلیل اصلی فاصله فاحش قیمت تولید تا مصرف دانست.
رئیسی سرحدی تصریح کرد: با توجه به سودجویی برخی مغازه داران خواهان فروشگاه های عرضه مستقیم عسل هستیم تا محصول با نرخی منطقی به دست مصرف کننده برسد.