عسل را جایگزین شکر قرار بدهیم یا نه!

متخصص دیابت با بیان اینکه عسل نسبت به شکر از شیرینی بیشتری برخوردار است، گفت: میزان کربوهیدرات و کالری عسل نیز بیشتر از شکر بوده لذا جایگزین مناسبی برای شکر نیست.

yebal.ir 268

به گزارش” یه بال” مهریار خسروشاهی در ارتباط با رژیم غذایی شیرین بیماران مبتلا به دیابت اظهارداشت: دیابتی‌ها باید در مصرف خرما، انجیر خشک، موز، انگور و توت خشک دقت کنند. خوراکی های طبیعی ذکر شده، اگر درست و به اندازه مصرف نشوند حتی می‌توانند قند خون را به شدت بالا برده و به بدن بیمار آسیب بزنند

وی افزود: به طور کلی مصرف عسل به جای شکر تاثیر چندانی بر بهبود کنترل قند خون شما نخواهد داشت، چرا که هر دوی آنها قند خون را به میزان قابل توجهی بالا می برند.

متخصص دیابت با بیان اینکه عسل نسبت به شکر از شیرینی بیشتری برخوردار است، تصریح کرد: میزان کربوهیدرات و کالری عسل در هر پیمانه از شکر بیشتر است. پس بیماران باید دقت داشته باشند که در صورت مصرف مداوم عسل نیز همواره تعداد واحد کربوهیدرات دریافتی خود را محاسبه کرده و طبق برنامه خود انسولین تزریق کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *